Thursday, January 7, 2010

9 BULAN MENYEPI?!

hahaha... sedar tak sedar dh 9 bulan aku tak update blog ni, saje buat2 tak sedar, sebenarnya malas, mcm la aku tak knal diri aku ni, ngee... kakwen ckp, malas tahap gaban, tp kalu bagi aku, malas biasa2 je.. tak sampai lg tahap gaban tuh.. ni yang aku malas nk post ni, kan dh start merapu.. hehehe..

eh? kat 'paragraph' atas tu mcm ada nama seseorg.. kakwen??? sapa tu? teng3...... misteri dh mula nk terbongkar.. misteri apa plak ni midjie.... err sori, aku mmg suka bermonolog dalaman.. so jgn ambik hati ya.. so siapakah kakwen? adakah dia kakak kpd werda? waaa... misteri ni mcm dh smakin rumit. Td kakwen, skrg werda.. siapakah gerangan pmpuan2 berdua ni.. Ops.... dok leh kabo lg..........takmboh takmboh takmboh... hehehe.. (tibe2 je bahasa trg muncul)

ape yg aku buat slama 9 bln ni ya? dh khwn ke aku ni? kalu dh khwn. bini aku cuma tggu masa je nk kuarkan 'rahmat' skrg ni... haiya..... kuar lg 1 nama yg tak dikenali, rahmat tu sapa plak midjie!!!!! adoyai.. baik tak payah tulis blog kalu mcm ni.. duk main teka-teki je dari td.. skrg dh ada 3 nama yg tak dikenali.. kakwen, werda n rahmat.. ok la 2, 1 nama untuk 1 paragraph... hehehe

ckup la stkt 3 nama buat masa ni.. aku nk biarkan semuanya jd misteri nusantara dulu.. nnt aku gtaw korg ye? so jgn lupa view blog aku, aku akan update blog aku ni lg bila angka kat tepi ni dh mencecah 1000 org.. hehehe.. so jgn lupa view blog aku ya.. untuk crite yg seterusnya, nnt aku post lg.. tggu............ ^_^


(jari spontan drpd midjie)

No comments:

Post a Comment